У Росії прийняли несподіване рішення щодо Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії прийняли несподіване рішення щодо Януковича

У Росії прийняли несподіване рішення щодо Януковича
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Ростовський обласний суд Росії допускає можливість проведення допиту колишнього президента України Віктора Януковича в режимі відеоконференції.
Повідомлення про це надійшло 16 листопада в Святошинський районний суд Києва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Святошинський суд отримав це повідомлення, і тепер справа за Святошинським судом, щоб належним чином організувати відеоконференцію", - зазначив адвокат.
Читайте також: Янукович образився на "слабака і ублюдка" від Луценка
Відзначимо, що екс-президента України допитають у справі про причетність п'яти колишніх бійців роти "Беркут" до вбивства активістів Майдану.
Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат екс-президента Віталій Сердюк заявляв, що Янукович готовий до допиту по відеозв'язку і наполягає на очній ставці з президентом Петром Порошенком.
Однак після цього в Ростовському обласному суді заявили про неможливість проведення допиту Віктора Януковича по відеозв'язку через відсутність системи відеоконференцзв'язку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?