У Росії прийняли рішення за пропозицією Європи для Самойлової
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії прийняли рішення за пропозицією Європи для Самойлової

У Росії прийняли рішення за пропозицією Європи для Самойлової

У Росії представники "Першого каналу" відхилили пропозицію Європейського мовного союзу про трансляцію виступу Юлії Самойлової у конкурсі "Євробачення-2017" в Києві.
Про це йдеться у заяві телеканалу, яке прозвучало в ефірі "Час", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
За словами телеканалу, організатори повинні забезпечити виступ співачки у відповідності з регламентом.
"Ми вважаємо дивним пропозицію дистанційного участі і відмовляємося від нього, оскільки воно, безумовно, суперечить самому змістом заходи, неухильним правилом якого є виступ у живому ефірі на сцені "Євробачення", – йдеться в заяві.
Читайте також: Ідею Європы послухати Самойлову по скайпу висміяли влучною фотожабою
Також у Росії відзначили, що "країна-мовник має забезпечити всім учасникам можливість отримати візу на весь період проведення заходу", а "відмова Юлії Самойлової у в'їзді на територію України порушує правила конкурсу".
Крім того, "Перший канал" заявив, що "Європейський мовний союз не повинен винаходити нових правил для російського учасника в 2017 році і здатний провести конкурс у відповідності зі своїм регламентом".
Як повідомляв ONLINE.UA раніше на пропозицію Європи щодо виступу Самойлової через супутникову трансляцію прокоментували в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?