У Росії прогримів потужний вибух на важливому об'єкті: мережа розбурхана
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії прогримів потужний вибух на важливому об'єкті: мережа розбурхана

У Росії прогримів потужний вибух на важливому об'єкті: мережа розбурхана
Джерело:  РІА Новини

На теплоелектроцентралі в російській Пензі стався потужний вибух, в результаті якого загинула одна людина.
Про це заявили джерела в екстрених службах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Через вибух сталося часткове обвалення будівлі - рухнула покрівля над п'ятою турбіною, при цьому загальна площа руйнувань склала 600 кв м. Вибух не вплинув на теплопостачання міста та області.
Читайте також: В Росії стався потужний вибух, є загиблі: з'явилося відео
Факт ПП на Пензенській ТЕЦ підтвердили в регіональному главку МНС. Згідно з офіційними даними, постраждала одна людина. "У приміщенні ТЕЦ-1 стався хлопок якогось балона. Є часткові руйнування", - сказала глава прес-служби відомства Анна Шупілова.
Лайф, посилаючись на джерела в правоохоронних органах, інформує, що попередньо причиною події називають вибух газоповітряної суміші через порушення техніки безпеки під час зварювальних робіт. Загиблий був зварювальником.
Відзначимо, що користувачів соцмереж розбурхав вибух на ТЕЦ в Пензі. Користувач Twitter Дядя Саша написав: "Соцмережі підірвала Пензенська ТЕЦ".
МінПанд: "У Пензі ТЕЦ-пі**ець".



Деякі з користувачів згадали вибух метану на птахофабриці «Сибірська» під Омськом і вибух енергоблоку №6 на Нововоронезькій АЕС, які трапилися в листопаді 2016 року.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Дарницька ТЕЦ майже повністю засипала озеро Гарячка в Києві отруйною вугільною золою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?