У Росії прокоментували чутки про хворобу Путіна і згадали Зімбабве
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії прокоментували чутки про хворобу Путіна і згадали Зімбабве

У Росії прокоментували чутки про хворобу Путіна і згадали Зімбабве
Джерело:  online.ua

Російський опозиційний політик Леонід Волков вважає, що президент Росії Володимир Путін почувається прекрасно і не має наміру достроково залишати пост глави держави через проблеми зі здоров'ям.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.

Читайте також: У Росії розповіли, скільки Путін збирається пробути при владі
"Під час думських виборів в Кремлі тестували реальний розклад сил і підтримку влади. Хотіли подивитися, що вийде без активного втручання. Не вийшло, бо в регіонах "перестаралися", накидали за "Єдину Росію" десь 10 млн голосів, - розповів Волков. - за це не похвалили, а навіть навпаки. Тому всі дії Кремля потрібно розглядати в контексті президентських виборів. Сюди ж відноситься і антикорупційний порядок денний. Або ось за останні пару тижнів було дуже багато вкидань про те, що будуть дострокові вибори, а Путін хворіє. Схоже на те, що вкидання робили, щоб подивитися, як еліта реагує, хто радіє. І до тих, хто не міг приховати своєї радості, прийшли серйозно поговорити".
"Путін відчуває себе прекрасно, рейтинг високий. Немає передумов думати, що Путіна щось зупиняє. Він зробив достатньо, щоб ми всі зрозуміли: він збирається правити вічно і не має іншого виходу. Путін вже зробив багато речей, які можуть бути кваліфіковані як міжнародні злочини і злочини проти міжнародного права. Він розуміє, що тепер його безпека сумісна тільки з довічним президентством. В інших сценаріях він буде вразливий", - додав російський політик.
Також він згадав президента Зімбабве Роберта Мугабе, який перебуває на посаді з 1980 року, і в свої 92 роки відповідає: "Я бадьорий. Якщо народ захоче, я буду продовжувати виконувати свої обов'язки".

Читайте також: Знамени тий письменник порівняв Путіна з колегою із Зімбабве
"Перед очима колега Роберт Мугабе, у якого все в порядку в його роки. Але навряд чи Путін серйозно закладається на те, що протягне ще 30 років. Тому, вважаю, Путін все більше розмірковує про своє місце в історії, про те, що він залишить після себе. Інша справа, що відповіді на ці питання йому не сподобаються, як би він не мислив себе "збирачем земель руських", - підкреслив Леонід Волков.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: У Путіна думають, як красивіше злити Донбас - російський політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?