У Росії прокоментували величезний штраф, накладений Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії прокоментували величезний штраф, накладений Україною

У Росії прокоментували величезний штраф, накладений Україною
Джерело:  online.ua

У російському "Газпромі" прокоментували рішення Господарського суду України про стягнення з компанії 171 мільярдів гривень у справі про порушення українського антимонопольного законодавства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення «Газпрому», яке цитує "РБК-Україна".
"Газпром" вивчає різні можливості щодо подальшого правового захисту своїх порушених прав і законних інтересів", - сказано в повідомленні компанії.
Раніше повідомлялося, що суд оштрафував "Газпром" на 171 млрд гривень за позовом Антимонопольного комітету України.

Читайте також: У Пу тіна вирішили судитися з Україною через газовий штраф
З цієї суми 85,966 млрд гривень становить пеня за прострочення сплати штрафу. Штраф 85,966 млрд гривень було накладено АМКУ на початку 2016 року, а термін його оплати закінчився 4 травня. Однак "Газпром" так і не заплатив вказану суму.
Як повідомляв ONLINE.UA, "Нафтогаз України" в Стокгольмському арбітражі вимагає від російського "Газпрому" збільшення плати за транзит газу по українській території, яка може вирости на чотири мільярди доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?