У Росії проти протестуючих далекобійників використовують вертольоти: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії проти протестуючих далекобійників використовують вертольоти: з'явилося відео

У Росії проти протестуючих далекобійників використовують вертольоти: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У російському Дагестані проти  далекобійників, які влаштували масові акції протесту по всій Росії, почали використовувати бойові вертольоти.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter користувачем, який пише під ніком "Записки божевільного".


Читайте також: Далекобійники запалили: відео нової акції протесту в Росії схвилювало мережу


Відзначимо, що приблизно 500-600 вантажних автомобілів далекобійників розташувалися в районі населеного пункту Манас Карабудахкентського району Дагестану.


Раніше вони проводили звідти пробіг протеста до Махачкали, і для уникнення повторного автопробігу до них стягнули війська Росгвардіі, оголосили посилення в найближчих містах і затримують автомобілі, водії яких бажають приєднатися до протестної акції.


Серед умов далекобійники назвали: зниження кількості КПП на трасах, збільшення терміну дії карток доступу до міжнародних перевезень, зниження розміру транспортного податку, і т.п.


"Для залякування далекобійників в Дагестані Путін підігнав не тільки нацгвардійців і бронетехніку, а й бойові вертольоти. Вже була стрілянина", - йдеться в повідомленні.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  учасники страйку далекобійників в Росії провели акцію в центрі Санкт-Петербурга, спаливши автомобіль посеред площі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?