У Росії протягом одного дня померли два поплічника Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії протягом одного дня померли два поплічника Путіна

У Росії протягом одного дня померли два поплічника Путіна
Джерело:  online.ua

23 квітня офіційно стало відомо, що майже одночасно померли два народних депутати парламенту РФ від партії диктатора Володимира Путіна "Єдина Росія". Йдеться про Миколу Борцова та Джашарбека Узденова.

Джерело: росЗМІ

За один день в РФ померли два поплічники Путіна: що відомо

Варто звернути увагу на те, що Микола Борцов був у списку 100 найбагатших чиновників Росії, а його колега-небіжчик Узденов, – взагалі, нічим особливим не запам'ятався.

Микола Борцов (фото - відкриті джерела)

Як стверджують російські пропагандисти, Микола Борцов помер у віці 77 років. Він був депутатом Державної думи останні 20 років, а також працював у п'яти скликаннях російського парламенту та навіть входив у комітет у справах національностей.

Джашарбека Узденов (фото - відкриті джерела)

"Заслуг" перед народом Росії у нього декілька. Зокрема, це величезний фінансовий капітал та санкції, накладені Заходом після початку широкомасштабного вторгнення.

Не можна також не згадати про те, що в Україні Борцова та ще кілька депутатів Думи заочно засудили до 15 років позбавлення волі. Це відбулося після того, як він голосував за "незалежність" так званих квазіреспублік.Окрім того, уточнюється, що Джашарбек Узденов помер у віці 56 років та тривалий час був членом комітету з екології, природних ресурсів та охорони навколишнього середовища.

Путін почав втрачати підтримку російських еліт

За словами глави Міноборони ФРН Бориса Пісторіуаса, очільник Кремля Володимир Путін перебуває у нестійкому становищі, оскільки частина російських еліт відвернулася від нього, хоча не заявляє про це публічно.

Є багато людей зі старої номенклатури, хто відвертається [від нього], але дуже неголосно і в кулуарах, так воно і залишиться, — сказав Пісторіус.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?