У Росії прямо на вулиці побили відомого кіноактора
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії прямо на вулиці побили відомого кіноактора

У Росії прямо на вулиці побили відомого кіноактора

У ніч на 27 червня в центрі Москви невідомі напали на актора Олександра Ляпіна, відомого за серіалом "Інтерни".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
Джерело в правоохоронних органах повідомило телеканалу «360 Підмосков'є», що в бійці також постраждала подруга актора Поліна Левашкевич. Інцидент стався біля нічного клубу на Грузинському Валу. На актора і дівчину напали семеро людей. В результаті Ляпін отримав струс мозку і травму носа.

Свідок нападу розповів, що під час бійки артист знаходився в стані алкогольного сп'яніння. За словами свідка, охоронцям клубу не сподобалося, що Ляпін був п'яний, і вони вивели його на вулицю і «поштовхалися».
«Начебто побоїв, бійки не було, просто поштовхалися, і потім під'їхала поліція», - розповів він.
За інформацією Life, в бійці брали участь відвідувачі, які також були в нетверезому стані. Портал відзначає, що важких травм актор не отримував.
Учасники конфлікту були затримані. За фактом події ініційована перевірка.
Раніше повідомлялося, що  російський актор Валерій Ніколаєв, відомий за серіалом "День народження Буржуя", опублікував відеозвернення, в якому попросив вибачення за свої вчинки на дорогах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?