У Росії Путіна зробили героєм пародії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії Путіна зробили героєм пародії: опубліковано відео

У Росії Путіна зробили героєм пародії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Росії телепроект "Comedy Club" представив чергову пародію на президента Росії Володимира Путіна, в якій до нього в гості нібито прийшов Гарік Бульдог Харламов.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter кремлівського журналіста Дмитра Смирнова.


"Гарік, чому ти Бульдог? Був би ти Лабрадор, у тебе зовсім інша доля була б! Ти з іншими б людьми зустрічався, кар'єра б в зростання пішла", - сказав в пародії "Володимир Путін".


"А як там справи на ТНТ? Я там, до речі, "Дом-2" якось подивився. Мені там одна ідея сподобалася. Я хочу так само губернаторів збирати біля багаття і вирішувати проблеми", - додав "президент".


Після вони обговорювали мобільний додаток, що емулює емоції. Харламов попросив "Путіна" сказати йому, скільки зараз курс долара до рубля, і, після отримання відповіді "86", показав, як додаток може емулювати ридання.


"Ти мені зараз Набіулліну (Ельвіра Набіулліна, - голова Центробанку Росії, - ONLINE.UA) нагадав", - відповів "Путін".



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  в національному відборі на Євробачення 2016 від Словенії показали пародію на Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?