У Росії розбився гвинтокрил: загинули всі, хто був на борту
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розбився гвинтокрил: загинули всі, хто був на борту

У Росії розбився гвинтокрил: загинули всі, хто був на борту
Джерело:  ТАРС

У Забайкальському краї Росії 22 жовтня розбився гвинтокрил золотодобувної компанії, загинули три людини, які були на борту повітряного судна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Аварія сталася в десяти кілометрах на південь від села Нижнє Гірюніно Балейського району і в одному кілометрі від федеральної траси.
За словами голови району Сергія Гальченка, гвинтокрил Robinson, який розбився, належав золотодобувній компанії "Урюмкан".
Він вилетів 22 жовтня за маршрутом Золоторіченськ - артіль "Джалал-Кадай" і в контрольний час на зв'язок не вийшов.
На борту літального апарату перебував пілот і два пасажири - генеральний директор і головний інженер компанії "Дархан", засновником якої є "Урюмкан".
У самій компанії пояснили, що політ був пов'язаний з оглядом виробничих ділянок з видобутку золота в рамках завершення сезону. На місце події виїхали співробітники МНС і місцевий житель, який бачив падіння вертольота.
Як повідомляв ONLINE.UA, 22 жовтня в Росії розбився ще вертоліт Мі-8, який виконував політ в Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Тоді загинули 19 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?