У Росії розповіли, чому бажають Україні перемоги у війні
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, чому бажають Україні перемоги у війні

У Росії розповіли, чому бажають Україні перемоги у війні
Джерело:  online.ua

Російський опозиційний політик Леонід Гозман заявив, що підтримує Україну у війні проти Росії, так як для українців це національно-визвольна боротьба.
Про це він розповів в інтерв'ю на ONLINE.UA.
На питання, якщо Путін стане президентом Росії в 2018-му, то коли у нього можуть виникнути проблеми, політик відповів:
"Це дуже сценарно. Все залежить від світової економіки, кон'юнктури (цін, - ONLINE.UA) на вуглеводні. Це залежить від того, як складеться з Сирією й Україною. Такі люди як я симпатизують Україні в боротьбі за незалежність не тільки тому, що у вас не конфлікт за лінгвістичним або за етнічним принципом, це національно-визвольна боротьба, спроби колишньої колонії відбитися від претензій колишньої метрополії", - сказав він.
Читайте також: Політик, який сказав правду про Донбас на росТБ, розкрив суть пропаганди РФ
За його словами, якщо Україна зможе побудувати стабільну демократію, то Росія може зробити те ж саме.
"Є цілком егоїстична причина бажати вам успіху. Нам часто кажуть: ви хочете, як в Європі, але там не православ'я, там не слов'яни. Україна - православна слов'янська країна, тому якщо у вас вийде побудувати стабільну демократію, то це означає, що і Росія може. І це одна з причин того, що наше керівництво не відступиться. Вам треба жити з таким сусідом", - зазначив Гозман.
Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Путін не тільки не хоче, але й не може повернути Крим Україні - російський опозиціонер Гозман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?