У Росії розповіли, чому Путін скоро піде з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії розповіли, чому Путін скоро піде з Донбасу

У Росії розповіли, чому Путін скоро піде з Донбасу
Джерело:  online.ua

У Росії заявили про те, що президент РФ Володимир Путін незабаром почне йти з території окупованого Донбасу.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев.
Як розповів драматург, якщо Росія до президентських виборів залишиться в колишніх межах, а "тіло Володимира Путіна буде все ще придатне для присутності в телевізорі", то Путін піде на ще один президентський термін.
"Тому що нічого кращого нескінченної пролонгації того, що є зараз, в Росії придумати неможливо", - підкреслив Володимир Голишев.
На його думку, Володимир Путін міг благополучно піти у відставку за станом здоров'я:
"У цьому випадку в.о. глави держави Дмитро Медведєв міг спробувати відновити "перезавантаження" у зовнішній політиці і влаштувати "перебудову" у внутрішній", - розповів Голишев.
"Саме такий план залишив у спадок після себе Примаков (голова уряду РФ 1998-1999 років - ONLINE.UA). Але сьогодні говорити про це пізно. Ніякого майбутнього у Росії в її нинішньому вигляді немає. Тільки сьогодення. Воно непоказне, але зрозуміле. У Росії всі хочуть його максимально продовжити", - пояснив публіцист.
Крім іншого, Володимир Голишев зазначив, що Росія перестане бути проблемою для України, і з часом буде благополучно демонтована, як розвалився Радянський Союз.
"Нічого трагічного в цьому немає. Ніяких натовпів біженців не буде. У російських регіонах цілком нормальне керівництво. Ніяких проблем у відносинах з сусідами у України не буде. Що ж стосується короткострокової перспективи, то Росія йтиме. Причому набагато швидше, ніж вона це робила раніше", - резюмував блогер.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: "Путин быстро уйдет с Донбасса, его уже никто не боится — российский публицист".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?