У Росії розповіли про мрію Кремля щодо Києва
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли про мрію Кремля щодо Києва

У Росії розповіли про мрію Кремля щодо Києва
Джерело:  online.ua

Російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев заявив, що мрія Кремля - ​​це політична криза в Україні та дострокові вибори.
Про це Голишев сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
Експерт вважає, що недавні заклики екс-губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі до дострокових виборів не становлять загрози для політичної стабільності в Україні.
"У нього (Саакашвілі - ред.) ж немає ні фракції, ні депутатської групи, ні мандата. Йдеться про артиста, який не здатний нічого зробити сам. Інша справа - депутати з" Батьківщини ", Радикальної партії, Опозиційного блоку," Самопомочі "і зрадники з БПП і НФ! Якби їм вдалося об'єднати зусилля, вони могли б представляти для політичного майбутнього України серйозну загрозу. Політична криза, про яку мріють в Кремлі, цілком могла би стати реальністю. Але після того, як Саакашвілі сам себе призначив головним спікером по цій темі, небезпека минула", - сказав Голишев.
За його словами, Саакашвілі в принципі не здатний нікого об'єднати.
"Він органічно не здатний нікого об'єднати. Для популістів Ляшка і Тимошенко він - прямий конкурент. Для Опозиційного блоку - фігура свідомо неприйнятна", - сказав публіцист.
"Крім того, всі його шафи буквально забиті грузинськими, а тепер ще й одеськими скелетами. У Грузії це десять кримінальних справ. Причому, зауважте, Грузія - не Росія. Це відбулося в демократичній державі. Партія Саакашвілі цілком вільно брала участь там у парламентських виборах. До правоохоронної і судової системи цієї країни, начебто, теж немає ніяких питань", - додав він.
Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Саакашвілі побув "термінатором" і ліквідував загрозу для Порошенка - російський публіцист

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?