У Росії розповіли про швидке покарання для Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли про швидке покарання для Путіна

У Росії розповіли про швидке покарання для Путіна
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін боїться покарання за втручання у внутрішні справи США в контексті кібератак, тому і не ввів у відповідь заходів проти Вашингтона у відповідь на  висилку російських дипломатів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог брата російського політика Анатолія Чубайса, філософа Ігоря Чубайса, опублікований на kasparov.ru.


«Кілька днів країна відпочиває, але навіть за новорічним столом люди питали - чому Путін не відповів на американські санкції? Відома версія, яку, з посиланням на Трампа і, нібито, з посиланням на західні ЗМІ, пропонує російська пропаганда. Вона проста - "у відмові від відповідних санкцій мудрість і геніальність російського президента", - пише Чубайс.


«Але міфологія нерідко спростовується логікою і здоровим глуздом. Нехай офіційні пропагандисти в тій же системі координат оцінять попередню кремлівську відповідь на західні санкції у формі заборони на імпорт продовольства, нехай оцінять знищення російськими тракторами і бульдозерами 9 000 тон імпортних продуктів в країні, де 21 млн громадян (плюс 4 мільйони бомжів) недоїдають? Думаю, правильна відповідь дещо інша», - продовжує Чубайс.


Читайте також:  Втерся: Путін все ж не наважився на гучну відповідь США


«Ось про що інформують українські ЗМІ. Сенатори-республіканці Джон Маккейн і Ліндсі Грем, а також сенатор-демократ Еймі Клобучар після візиту в Україну вирушили до Грузії, де 1 січня заявили, що домагатимуться від Конгресу прийняття більш жорстких санкцій щодо Росії і її президента Володимира Путіна», - цитує Чубайс.


"Ми сподіваємося зробити 2017-й роком відповідальності за злочини. Пора стримати Путіна. Прийшов час для нових санкцій, які найважче вдарять як по ньому персонально, так і по енергетиці Росії і банківського сектору", - сказав в Тбілісі Грем. "Ми настійно закликаємо наших колег прийняти більш значущі і жорсткі санкції проти Росії через її хакерські напади на Сполучені Штати", - сказав Маккейн, додавши, що існують "очевидні докази" втручання саме Росії в електронні ресурси Демократичної партії США", - процитував Чубайс.


Він вважає, що відмова від відповідних санкцій з боку Путіна може бути способом уникнути покарання для Росії.


«Може бути, відмова від відповідних санкцій - це спроба зупинити ланцюг покарань, які можуть послідувати за ймовірним втручанням у внутрішні справи іншої країни?», - пише Чубайс.


Як повідомляв ONLINE.UA,  представник перехідної команди обраного президента Америки Дональда Трампа Шон Спайсер розкритикував ряд введених проти Росії санкції з боку США, зокрема, висилку російських дипломатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?