У Росії розповіли про втечу України від Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії розповіли про втечу України від Путіна

У Росії розповіли про втечу України від Путіна
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін проявляє агресію проти України, оскільки не може стерпіти прагнення України стати самостійною, розвиненою, європейською державою.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповіла російський політолог і публіцист, провідний дослідник Інституту Брукінгса (Вашингтон) Лілія Шевцова.


"Мені здається, що в 2014 і в на початку 2015 року Путін діяв вже в руслі виживання російської системи... Не стільки його емоції і погляди, скільки логіка Системи керувала ним", - розповіла політолог.


На думку Лілії Шевцової, агресію Володимира Путіна спровокувало віддалення від Росії України, яку в РФ завжди вважали частиною Росії, так званою "окраїною".


"Він навряд чи міг спокійно дивитися, як Україна, яку російська влада і навіть російські ліберали вважають російською "окраїною" і частиною російської держави, спокійно зіскакує за борт і виходить із зони впливу РФ...", - пояснила російський політолог.


"Будь-який російський лідер, що функціонує в системі самодержавства, не зміг би байдуже спостерігати за втечею України", - резюмувала Шевцова.


Читайте більше на ONLINE.UA: "Якби Путін знав, що буде, обмежився б "Кримнашем" - політолог з Росії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?