У Росії розповіли про затриманих в Петербурзі "поплічників терористів"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли про затриманих в Петербурзі "поплічників терористів"

У Росії розповіли про затриманих в Петербурзі "поплічників терористів"
Джерело:  Слідком РФ

У російському Санкт-Петербурзі були затримані вихідці з країн Середньої Азії, яких підозрюють в сприянні терористичній діяльності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Слідчого комітету РФ.
За даними відомства, було затримано шість осіб, яких підозрюють у вербуванні людей для проведення терактів від імені "Джебхат ан-Нусра" і "Ісламської держави".
"Крім того, учасники прагнули залучити людей, яких вербували, до діяльності інших незаконних збройних формувань, в тому числі на території іноземних держав", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: В ибух в метро Петербурга: з'явилася нова несподівана версія
У той же час російські слідчі додали, що поки не мають відомостей про зв'язки затриманих із терактом в петербурзькому метрополітені.
Зараз ведеться перевірка зв'язків і контактів затриманих, за місцями їх проживання ведуться обшуки.
Як повідомляв ONLINE.UA, 3 квітня стався вибух у метро Санкт-Петербурга, жертвами якого стали, за останніми даними, 14 осіб, ще 51 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?