У Росії розповіли, що ще втратить Путін разом з владою
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, що ще втратить Путін разом з владою

У Росії розповіли, що ще втратить Путін разом з владою
Джерело:  online.ua

Разом з владою  президент Росії Володимир Путін  може втратити свободу і навіть життя.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів  російський журналіст, колишній секретар Спілки журналістів РФ Ігор Яковенко.


Журналіст розповів, що Володимир Путін є єдиним суб'єктом російської політики, і тому все, що відбувається складно передбачити. "Вся динаміка подій проходить в голові однієї людини. Це небезпечно, тому що малопрогнозовано. Ніхто не міг сказати, що Путін анексує Крим. Звичайно, готувалися раніше, але Росія до багатьох речей готується. Точно так само спонтанно був звільнена Савченко. Путін цього не хотів, але тиск Заходу було занадто сильним", - розповів він.


"У добровільний відхід Путіна від влади ніхто не вірить. Якщо він втратить владу, то втратить свободу, а, можливо, і життя", - резюмував Ігор Яковенко.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Крим став початком смерті режиму Путіна - російський журналіст про бандитів Донбасу і приклад України для РФ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?