У Росії розповіли, як може початися велика війна в Європі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, як може початися велика війна в Європі

У Росії розповіли, як може початися велика війна в Європі
Джерело:  online.ua

Російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер повідомив, що в разі ескалації протистояння Росії і США конфлікт може розгорітися в країнах Балтії.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Ситуація в Прибалтиці нестабільна. Якщо там будуть зіткнення між Москвою і Вашингтоном, американські військові будуть вимагати від свого політичного керівництва перекинути в країни Балтії підкріплення. Справа в тому, що РФ фізично ближче і може швидше перекинути угруповання. Американці там зараз знаходяться в невеликій кількості", - говорить оглядач.


"Життя американських військових в країнах Балтії може бути під серйозною загрозою. З іншого боку, російські військові можуть звертати увагу на те, що американці в Прибалтиці можуть загрожувати Москві і Пітеру, а головне - російському начальству, оскільки у американців є високоточна зброя. Це може привести до ескалації, яка закінчиться загальноєвропейською війною", - додав він.


"Поки все в більшій мірі обмежується патріотичним піднесенням з розмахуванням кулаками в повітрі", - закінчив Фельгенгауер.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: Кремль побоюється військ НАТО під Харковом і буде душити Україну - військовий експерт з Росії.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?