У Росії розповіли, як Путін злетів з котушок
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, як Путін злетів з котушок

У Росії розповіли, як Путін злетів з котушок
Джерело:  online.ua

Нинішня російська влада на чолі з президентом РФ Володимиром Путіним  запустила тоталітарну машину, а зупинити кремлівського лідера не може ніхто.

Про це російський журналіст і суспільний діяч Євген Левкович розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Ми живемо у задзеркаллі, чи в тому, що було описано у книзі "1984" у Оруелла. У всю інформацію, яку нам дають про Росію, важко повірити. Наприклад, у Путіна є підтримка, але я дуже сумніваюся, що вона 90%. Очі бачать одне, а в ЗМІ показують інше. Сьогодні усі ЗМІ, включаючи інтернет, контролюються Кремлем», — підкреслив він. 

Також Левкович додав, що «об'єктивно оцінити ситуацію складно, тому що не існує загальних маркерів».


"Кримнашистські" настрої дуже сильні. У той же час у Москві були дві найбільш масові акції протесту — "Марш миру" проти війни з Україною (21 вересня 2014 року — ONLINE.UA) і Марш пам'яті Бориса Нємцова (1 березня 2015 року — ОNLINE.UA)», — зазначив він.


На думку журналіста, «через можливість таких акцій у країні знищені ЗМІ, подавлена опозиція, приймаються репресивні закони».

«Тому що ситуація для Путіна не така життєрадісна, як це описують. Навіщо людині з 90%-м рейтингом боятися якихось там маргіналів? По логіці, цих маргіналів потрібно показувати усьому світу, щоб створити ілюзію демократії і політичного протистояння», — переконаний він.

Левкович додав, що «Крим вважали російським завжди — ще до анексії».

«Але от що змінилося, так це влада. Вона зовсім злетіла з котушок. Зараз ніхто не може врозумити Володимира Володимировича і його оточення. Це полегшений варіант тоталітарної машини, не на рівні Сталіна, але тим не менше», — резюмував журналіст.

Повний текст  інтерв'ю з Євгеном Левковичем читайте на ONLINE.UA: Для Путіна все не так життєрадісно, як це описують — російський журналіст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?