У Росії розповіли, як Путіна роблять "чесною людиною" за допомогою Порошенко
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, як Путіна роблять "чесною людиною" за допомогою Порошенко

У Росії розповіли, як Путіна роблять "чесною людиною" за допомогою Порошенко
Джерело:  online.ua

Російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський розповів, як в Росії завдяки пропаганді переносять увагу від корупції президента Володимира Путіна на багатства президента України Петра Порошенка або бізнесмена Михайла Ходорковського.
Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, середній росіянин не сприймає інформацію про корупцію першої особи держави, оскільки нічого про це не знає.
"Ніяк не реагує, тому що він про це нічого не знає. В Росії всі впевнені, що чиновники крадуть в масштабах посади. Якщо ми візьмемо найбільш переконаного прихильника Путіна і запитаємо: Путін - чесна людина? Відповідь буде такою: так, безумовно, Путін - чесна людина! Якщо поставимо ще одне питання: Путін живе на свою зарплату, розмір якої він сам не пам'ятає? Прихильник Путіна скаже: я в це не лізу, нічого копатися в дрібницях, ви займаєтеся дурницями, краще подивіться на мільярди Ходорковського або Порошенко. Ця відповідь буде дуже емоційною. Прихильники Путіна прекрасно розуміють: президент РФ не живе на одну зарплату, а його майно не рівноцінно тому, що записано в офіційній декларації. Але середнього росіянина це абсолютно не хвилює", - сказав Радзіховський.


Читайте повний текст інтерв'ю Леоніда Радзиховського для ONLINE.UA - Коли запахне смаженим, ніяка гвардія Путіна не врятує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?