У Росії розповіли, якого Майдану чекає Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, якого Майдану чекає Путін

У Росії розповіли, якого Майдану чекає Путін
Джерело:  online.ua

Російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев заявив, що російська влада бояться повторення в Москві київського Майдану і тому залякує населення "масовими репресіями", хоча у Росії немає жодного необхідного компонента для їх проведення.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
""Масові репресії"- відмінна "страшилка"! Тому що ніхто не замислюється над тим, що це означає на практиці. Тим часом в сучасній Росії немає жодного необхідного компонента для їх проведення. Немає необхідного силового ресурсу. Немає чіткого уявлення про те, кого і навіщо тягнути на плаху. Немає запиту на "велику кров" у населення. Немає нічого. Є тільки крайній переляк Кремля, який вже бачить безодню, в яку падає країна, і безглузда спроба "підстелити соломки", - сказав публіцист.
За його словами, Кремль побоюється повторення протестів на Болотній площі, які відбулися в 2011 році, а також аналога київського Майдану в Москві.
"Уявою нинішня політична еліта обділена, тому знову чекає щось на кшталт московського Болота (протестів на Болотній площі, - ONLINE.UA) і київського Майдану. Всі ці нескінченні натяки на "новий 37-й рік" адресовані потенційним учасникам саме таких виступів, хоча ніяких передумов для них немає", - вважає Голишев.

Читайте повний текст інтерв'ю Володимира Голишева ONLINE.UA: Путін швидко піде з Донбасу, його вже ніхто не боїться



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?