У Росії Савченко нормально так обробили - волонтер
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії Савченко нормально так обробили - волонтер

У Росії Савченко нормально так обробили - волонтер
Джерело:  online.ua

Волонтер і блогер Серж Марко вважає, що українську льотчицю і нардепа від "Батьківщини"  Надію Савченко  "обробили" під час незаконного утримання в Росії.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


На думку блогера, заяви Савченко про необхідність попросити вибачення у жителів окупованого Донбасу і ведення переговорів з ватажками так званих ЛНР і ДНР висловлені не в рамках виконання чийогось сценарію. "Я сильно сумніваюся, що вона чийсь сценарій грає. Вона - дуже вперта, непробивна людина. Якщо вона буде вважати, що це не її, то вона нікого слухати не буде", - підкреслив він.


"З іншого боку, один знайомий СБУшник якось мені сказав: дайте мені бабу, яка буде обмежена в спілкуванні, з якої я зможу попрацювати рік-півтора - і якщо мені треба буде, щоб вона стала свинею, через півтора року вона буде ходити на четвереньках і хрюкати. Він каже, що те, що Савченко розповідала, що з нею працювали - це вже підтверджується. Вона там листувалася з якимись кремлівськими людьми, вони спілкувалися, дискутували. і я думаю, це були не єдині її дискусії. що там був цілий ряд людей, які формували її думку і той "кристал", через який вона зараз дивиться на світ", - розповів Марко.


"Її нормально так обробили. І те, що вона говорить, це тепер її думка, її точка зору - і вона повністю впевнена, що права. Плюс до всього, не забувайте, що вона все-таки знаходиться в партії "Батьківщина" - сильно проросійській по суті", - зазначив волонтер.


"Я розумію, що у більшості людей була думка: ось зараз повернеться офіцер ЗСУ, скаже: давайте вже перемагати - Путіна, ДНР, ЛНР. А тут приходить людина і каже: нє-нє-ні, перемагати треба Порошенко, а ДНР, ЛНР - з ними взагалі треба домовитися, посміхнутися їм. все нормально, вони там теж люди, все добре... Звичайно, народ цього не очікував. Але військові і ті, хто з нею знайомий - вони знали, що так буде", - резюмував Серж Марко



Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Шанси перемогти Росію високі, а Захарченко та Плотницький навряд чи довго проживуть - волонтер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?