У Росії школярів змусили вивчати шансон: з'явилася смішна картинка
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії школярів змусили вивчати шансон: з'явилася смішна картинка

У Росії школярів змусили вивчати шансон: з'явилася смішна картинка
Джерело:  online.ua

Школярів в Новосибірську в Росії викладачі змусили вивчити пісню «Владимирский централ»  Михайла Круга.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook «Лентач», де опублікована також відповідна смішна картинка.


«У Новосибірську учнів гімназії №16 змусили вчити пісню барда Михайла Круга. Батьки учнів розповіли FlashSiberia, що вчитель музики видав семикласникам текст пісні «Владимирский централ» і дав завдання вивчити його до наступного уроку», - сказано в повідомленні «Лентач».


«Ми щось не розуміємо в цьому житті», - пояснили батьки. Керівництво гімназії та департаменту освіти поки не прокоментували цю інформацію», - додали в соцмережі.


Grimm Riper: Не найкращий вибір композиції даного, без сумніву, видатного виконавця, поета і композитора. До поточної ситуації в РФ підійде пісня з більш ранньої його творчості під назвою "Водочку п'ємо".




Alexandr Kovalenko: А чого вони обурюються? Готуватися треба змолоду. У країні 50% сиділо, а приходять непідготовленими на зону все одно.


Володимир Бурдовіцін: Путін за його визнанням виріс в підворітті ... так що ростять нових путіних -)


Костянтин Кулаков: Вечір в радість, чіфірок в сладкість.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі продовжують радіти з приводу нового кліпу Роббі Вільямса на пісню Party Like A Russian (Радій як росіянин), в якій знаменитий британський співак висміяв президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?