У Росії сильно збудилися через слова Порошенка про зняття санкцій
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії сильно збудилися через слова Порошенка про зняття санкцій

У Росії сильно збудилися через слова Порошенка про зняття санкцій
Джерело:  online.ua

Росіяни в соціальних мережах бурхливо відреагували на слова президента України Петра Порошенка про те, що він щиро бажає якнайшвидшого зняття санкцій проти Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Ігоря Коротченка, ярого прихильника президента РФ Володимира Путіна.
"Скільки повинен випити Порошенко, щоб заявити, що він мріє про скасування санкцій проти Росії?" - написав головний редактор журналу "Національна оборона", відомий своїми відверто антиукраїнськими і антизахідними поглядами.
При цьому Коротченко "забув" дати повну цитату українського президента про те, що зняття санкцій буде наслідком виведення російських військ з території України.

Читайте також: Порошенко прийняв важливе рішення в зв'язку з загостренням війни на Донбасі



Ця заява Коротченка стало приводом для росіян висловити свою ненависть до Порошенка.





У свою чергу це повідомлення коментували і адекватні користувачі соцмережі.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко знайшов вдале слово для бойовиків ДНР, коментуючи масовані обстріли Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?