У Росії силовики взялися за українську журналістку: мережа обурена
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії силовики взялися за українську журналістку: мережа обурена

У Росії силовики взялися за українську журналістку: мережа обурена
Джерело:  online.ua

У Росії силовики провели обшуки у журналістки, позаштатного кореспондента "112 Україна" Ксенії Бабич, яку підозрюють в зв'язках з "Правим сектором".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Іллі Шепеліна.


Обшук відбувся в рамках розслідування у справі прес-секретаря "Правого сектора" Артема Скоропадського.


"Тепер добралися до Ксюші - навчалася зі Скоропадським на одному курсі журфаку. Тому десяток оперативників, кинувши всі інші справи, довбаються до неї в двері з шостої ранку", - заявив Шепелін.


Журналіст зазначив, що в ході обшуків у Бабич можуть вилучити як речові докази комп'ютер, телефон та іншу техніку, яку зможуть знайти в квартирі.


У мережі обурені.




Нардеп Надія Савченко прокоментувала  "112 каналу"  обшуки у журналістки, зазначивши, що вони свідчать про безперервну агресію РФ проти України.


"Чому така ситуація, тому що далі триває ескалація. Незважаючи на всі заяви про гарну дипломатію українців, для людей нічого не змінюється. Звичайно, черговий раз працює російська пропаганда, в черговий раз ідуть обмеження українців у Росії, як меншини, в черговий раз продовження війни", - сказала Савченко.


"Нічого хорошого в цьому не бачу ... В Росії немає свободи слова, там не дають свободи слова ні Україні, ні будь-кому іншому представнику іншої країни", - додала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Росія відмовилася передавати Україні ув'язненого Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?