У Росії спробували прояснити ситуацію з Кіркоровим і затриманим музикантом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії спробували прояснити ситуацію з Кіркоровим і затриманим музикантом

У Росії спробували прояснити ситуацію з Кіркоровим і затриманим музикантом
Джерело:  ТАРС

Лідер французької групи Space Дідьє Маруані та юрист Ігор Трунов не були затримані у зв'язку із  заявою російського співака Філіпа Кіркорова про вимагання мільйона євро, як інформувалось раніше, але за фактом заяви виконавця проводиться розслідування.


Про це заявили в прес-службі ГУ МВС по Москві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


"В один з територіальних відділів поліції Москви звернувся громадянин, який заявив, що у нього вимагають €1 млн за нерозповсюдження відомостей, що ганьблять його репутацію, - розповіли правоохоронці. - За даним фактом поліція проводить перевірку, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення".


У той же час, поліцейські підкреслили, що "в даний час затриманих осіб за даним фактом немає".


Нагадаємо, 1 листопада  колектив Space заявив, що "Жорстока любов" Кіркорова, - переробка їх твору Symphonic Space Dream, після чого 28 листопада з'явилася інформація, що Кіркоров погодився виплатити компенсацію за порушення авторських прав, і Маруані летить до Москви для підписання мирової угоди.


Як повідомляв ONLINE.UA,  адвокат Кіркорова спростував інформацію про мирову угоду, після чого в ЗМІ поширили інформацію, що в центрі Москви  затримали Дідьє Маруані та Ігоря Трунова, які приїхали підписувати мирну угоду з Кіркоровим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?