У Росії стався вибух у житловому будинку, четверо загиблих: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії стався вибух у житловому будинку, четверо загиблих: з'явилися фото

У Росії стався вибух у житловому будинку, четверо загиблих: з'явилися фото

У російському Іваново через вибух газу частково обрушився двоповерховий житловий будинок і загинуло четверо людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Вибух стався о 4:15. Загинула сім'я - 4-річна дівчинка і її батьки. Їх тіла витягли з-під завалів. Також загинула ще одна жінка, її тіло було виявлено відразу. Таким чином, загальне число жертв досягло чотирьох. Всього з будівлі евакуйовані 15 чоловік, двоє госпіталізовані.

В результаті вибуху обрушилися дві стіни на другому поверсі першого під'їзду, площа руйнування становить близько 80 квадратних метрів.

Читайте такожПотужний вибух під Одесою перетворився на драматичну історію: з'явилися фото і відео.

За попередніми даними, вибух стався в третьому під'їзді на першому поверсі, де жив чоловік, який вів асоціальний спосіб життя. За словами його сусідів, саме в цій квартирі стався вибух газу.

Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці жовтня  в Києві в трамвайному депо на вулиці Павла Усенка стався вибух електрокотла, в результаті якого загинула жінка, а чоловік із травмами був доставлений в лікарню.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?