У Росії студентам прочитали лекцію про зв'язок собак із Сатаною
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії студентам прочитали лекцію про зв'язок собак із Сатаною

У Росії студентам прочитали лекцію про зв'язок собак із Сатаною
Джерело:  online.ua

Російські журналісти повідомляють, що викладачка одного з коледжів РФ нещодавно прочитала своїм студентам лекцію про небезпеку собак. Вона неочікувано для всіх почала стверджувати, що саме ці домашні тварини пов'язані з Сатаною і можуть зняти скальп з маленької дитини. Варто звернути увагу на те, що студенти не розгубилися та записали висловлювання викладачки, а також зразу ж оприлюднили в різних соцмережах аудіо- та відеодокази. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

Зазначається, що викладачка почала переконувати другокурсників, що вдома можуть жити лише коти, адже собаки асоціюються зі злом та створюють негативну атмосферу в родині. За її словами, ці домашні тварини можуть навіть вбити маленьких дітей, адже здатні зняти скальп з них. Викладачка також почала стверджувати, що собаки – "ревниві тварини".

Російські медіа пишуть, що йдеться про Бєлгородський механіко-технічний коледж. Таку лекцію викладачка Олександра Троїцька прочитала студентам 2 курсу факультету туризму. За словами самої жінки, ця лекція є частиною виховного процесу, оскільки, на її думку, діти зараз занадто сильно люблять собак. Викладачка також зізналася, що всю цю інформацію дізналась від священників по телебаченню та прочитала в книгах.

Директор білгородського коледжу Сергій Зарубін заявив, що слова Олександри Троїцької - це її особиста думка і що з викладачем факультету туризму буде розбиратися керівництво.

"Ми тварин любимо - і кішок, і собак, це ж наші друзі. Тому ми тут розберемося, ситуацію виправимо. Це, напевно, її якась особиста думка, може, не так озвучена була. Якщо це дійсно так було, це, звичайно, неправильно. Винні будуть покарані", - пообіцяв він.

Лекцію Троїцької уже активно коментують користувачі Мережі. Багато коментаторів в соцмережах запідозрили викладача факультету туризму в пристрасті до кішок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що рудий кіт по кличці Лісіо став справжньою зіркою мережі. Він прославився під час інтерв’ю свого господаря, польського історика і політолога Єжи Таргальского.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?