У Росії створюють нову "армію" для війни на Донбасі: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії створюють нову "армію" для війни на Донбасі: з'явилися подробиці

У Росії створюють нову "армію" для війни на Донбасі: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У Росії "відновлюють" "Козачу національну гвардію" для участі в бойових діях на Донбасі.
Про це розповів координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

Читайте також: Названо число бойовиків, військових РФ і їх техніки на Донбасі: з'явилася інфографіка
Збори з питання "відновлення" КНГ проходять в Новочеркаську Ростовської області. Минулі збори пройшли на початку лютого, на них були присутні бойовики ДНР-ЛНР, "отамани", утікач-екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров, якого в ході зустрічі називали "майбутнім президентом України" і співробітники ФСБ Росії.
Ватажок КНГ, "отаман Великого війська Донського" Микола Козіцин має намір 19 лютого провести підсумкові збори, після якого, орієнтовно 23 лютого, планує поїхати в Москву для доповіді в Адміністрації президента про готовність "гвардії" до участі в бойових діях на Донбасі.
Тимчук інформує, що "Козача національна гвардія" планує діяти незалежно від бойовиків так званих ДНР і ЛНР, і вже близько 300 "козаків" КНГ прибули на Донбас.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше так званому отаману Великого війська Донського Миколі Козіцину особисто вручили повідомлення про підозру від Військової прокуратури України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?