У Росії тонни українських яблук розчавили бульдозером: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії тонни українських яблук розчавили бульдозером: з'явилося відео

У Росії тонни українських яблук розчавили бульдозером: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У російському місті Тула знищили 22 тонни "санкційних" яблук, привезених з Білорусі, країною походження яких була Україна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу управління Россільгоспнагляду по Москві, Московській і Тульській областям.


За інформацією відомства, раніше на 192-му км федеральної траси Москва-Крим в Тульській області при проведенні огляду автотранспортного засобу, який прямував з Білорусії в Ростов-на-Дону, було виявлено 1 тис 77 коробок яблук загальною вагою 22 тонни.


"При проведенні документарного контролю було встановлено, що акт карантинного фітосанітарного контролю не підтверджується інформаційною системою Россільгоспнагляду "Аргус-Фіто". При візуальному огляді підкарантинних матеріалів виявлено наявність маркування із зазначенням країни походження - Україна", - йдеться в повідомленні.



Продукцію, заборонену до ввезення на територію РФ, вилучено та знешкоджено на полігоні твердих побутових відходів в Тулі.


Продовольче ембарго діє в РФ з 7 серпня 2014 року у відношенні продукції з США, країн ЄС, Австралії, Норвегії та Канади. У 2015 році воно продовжено до 5 серпня 2016 року. З 13 серпня 2015 року в список включених приєдналися до антиросійським санкцій Албанія, Чорногорія, Ісландія, Ліхтенштейн, з 1 січня 2016 року - Україна.


Нагадаємо,  в ефірі російського телебачення похвалилися масштабами знищення санкційної продукції в Волгограді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?