У Росії у Путіна і Гітлера знайшли відразу кілька схожих рис
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії у Путіна і Гітлера знайшли відразу кілька схожих рис

У Росії у Путіна і Гітлера знайшли відразу кілька схожих рис
Джерело:  online.ua

Політика президента Росії Володимира Путіна повторює методи лідера Третього Рейху Адольфа Гітлера і радянського диктатора Йосипа Сталіна.


Таку думку в блозі на ONLINE.UA висловив російський фінансист і блогер Слава Рабинович.


"Більше двох років тому, в лютому 2015 року, я брав участь в Сибірському економічному форумі, на якому, крім інших, були присутні бізнесмени, журналісти та дипломатичні працівники з Німеччини. І вони тоді сказали, що, хоча їм і не подобається багато дій Путіна, але, якщо хтось починає порівнювати Путіна з Гітлером, то, на їхню думку, розмова для них на цьому місці буде закінчена. Маючи на увазі, звичайно, що вони жорстко проти цього порівняння", - розповів Рабінович.


Читайте також: В Україні чітко пояснили, чому Путін схожий на Гітлера: опубліковано відео


"Німецька політкоректність, замішана на пост-гітлерівському німецькому антинацистської синдромі, затьмарила їм очі... І тоді, на Сибірському економічному форумі, я публічно і привселюдно їм це висловив", - додав він.


"Путіна можна і потрібно порівнювати з Гітлером, з модифікаціями: плюс астрономічна корупція і мінус промисловість і автобани. І не тільки з Гітлером. Анексія Криму - це анексія Судетської області Гітлером, це анексія країн Балтії і територій Фінляндії і Польщі Сталіним", - підкреслив фінансист.


"Заборона меджлісу кримськотатарського народу і оголошення його екстремістською організацією - це методи і Гітлера, і Сталіна. Засудження і вирок Сенцову і Кольченку - це злочини і Гітлера, і Сталіна. Майже офіційне оголошення всіх незгодних "нацзрадниками" - це в точності риторика і Гітлера, і Сталіна. Політичні вбивства і політичний терор проти інакодумців - це діяння і Гітлера, і Сталіна", - резюмував Рабинович.


Повний  текст блогу читайте на ONLINE.UA: Чому Путіна можна і потрібно порівнювати з Гітлером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?