У Росії в дитячому садку пройшов "еротичний" корпоратив, мережа в шоці: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії в дитячому садку пройшов "еротичний" корпоратив, мережа в шоці: опубліковано відео

У Росії в дитячому садку пройшов "еротичний" корпоратив, мережа в шоці: опубліковано відео

У мережі опублікували відео з новорічного корпоративу в російському дитсадку, на якому одна жінка вбралася Снігуронькою (в дуже короткій сукні), а інша Дідом Морозом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Лента.ру.
На відео, яке опублікували в групі "Підслухано Кіров Калузька область" в соцмережі "ВКонтакте", жінки лаються матом і роблять непристойні рухи.
"Снігуронька" зачитує вірш: "Новый год наступает, много секса обещает", після чого жінка в образі Діда Мороза роздає присутнім презервативи.
Читайте також: У чені досліджували ДНК росіян: в соцмережах веселяться через результати

Видання також повідомляє, що, судячи з повідомлень в соцмережі, корпоратив влаштували вихователі дитячого садка в Кірові (райцентр Калузької області).
Як пише kp40.ru, корпоратив пройшов напередодні 2014 року (рік коня).
"Я не знаю, що це було. Все корпоративи в дошкільних установах заборонені", - прокоментувала спеціаліст з дошкільної освіти Кіровського району Марина Щербакова.
У керівництві дитсадка повідомили, що зараз проводиться внутрішнє розслідування.
За словами співробітниць установи, які наводить Vladtime, відео зняли для особистого користування, а захід, організований у вечірній час, був розрахований тільки на персонал.
Користувачів соцмережі насмішив такий "корпоратив".






Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилася фотографія з окупованого Криму, де на одному з дитячих майданчиків замість гойдалок з'явилася бойова техніка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?