У Росії в селище, яке бунтує через газ, відправили ОМОН: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії в селище, яке бунтує через газ, відправили ОМОН: з'явилося фото

У Росії в селище, яке бунтує через газ, відправили ОМОН: з'явилося фото
Джерело:  Відомості

У Росії в Тульській області  бійці ОМОНу оточили селище Плеханово, де 16 березня цигани влаштували бунт, протестуючи проти усунення незаконних врізів у газопроводи
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ведомости.
Російські ЗМІ повідомляють, що 17 березня в селищі триває "роз'яснювальна робота" з жителями циганського поселення, які незаконно підключилися до газових мереж. У Плеханово приїхало безліч поліцейських і бійців ОМОНу, які оточили будівлю селищної адміністрації.
Близько 500 співробітників поліції забезпечують безпеку роботи газової служби, а газовики усувають незаконні врізки в газопровід. У прес-службі обласної прокуратури повідомили, що поліція почала перевірку за фактами вріз і випадків опору робіт з відновлення газопостачання.
Місцеві ЗМІ пишуть, що за роботами на газопроводі спостерігало від 100 до 150 циган, які висловлюють невдоволення. Спроб нападу на співробітників поліції не було, проте до поліцейського оточення наблизилися двоє чоловіків і стали викрикувати погрози, після чого їх затримали.
Циганський барон, який назвався Іваном Григоровичем, заявив журналістам, що цигани з поселення нових незаконних врізок в газопровід не робили. Він нагадав, що цигани живуть в Плеханово з 60-х років і вони неодноразово намагалися провести в свої будинки газ і закупили обладнання, але чиновники не дали дозвіл на газифікацію.

Источник фото: twitter.com/A_B_O_E_2K


Раніше повідомлялося, що біля будівлі Центрального банку РФ в Москві співробітники ОМОНу затримали валютних позичальників, які влаштували там акцію протесту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?