У Росії відкрили нові справи проти бійців АТО: з'явилися деталі
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії відкрили нові справи проти бійців АТО: з'явилися деталі

У Росії відкрили нові справи проти бійців АТО: з'явилися деталі
Джерело:  Слідком РФ

Слідчий комітет Росії відкрив три нові кримінальні справи проти бійців сил АТО за звинуваченням у нібито застосуванні заборонених методів ведення війни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного слідчого управління СК РФ.

Читайте також: Скільки жителів Донбасу вважають себе українцями: з'явилися результати опитування

За даними російських слідчих, 28 липня, а також 3-4 серпня 2017 року, українські військові нібито обстріляли з важкого озброєння інфраструктуру в Донецьку і Старомихайлівці Донецької області, а також Первомайську Луганської області.

Обстріли були нібито зроблені за "злочинними наказами" керівництва Міноборони і Нацгвардії, і привели до заподіяння ушкоджень чотирьом мирним жителям і ряду будинків.

У СК РФ також заявили, що артилерійський обстріл був проведений з метою "вбивства необмеженого кола осіб" мирних жителів через "ненависть і ворожнечу", що виникли на грунті "відмови жителів Донбасу" визнати українську владу легітимною.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про смертельну сутичку, яку влаштували бойовики ДНР при спробі вкрасти у мирних жителів Донбасу кавуни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?