У Росії виник новий скандал через концерт Земфіри
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії виник новий скандал через концерт Земфіри

У Росії виник новий скандал через концерт Земфіри
Джерело:  ren.tv

Російська  співачка Земфіра потрапила в епіцентр чергового скандалу - на її концерті в Санкт-Петербурзі група інвалідів-візочників виявилася зачиненою в підсобному приміщенні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Рен-ТВ.
За словами однієї з відвідувачок концерту, яка супроводжувала свого друга-візочника, квитки вони придбали на танцпол, але в концертному залі їх вирішили розмістити в іншому приміщенні.
«Нас підняли на вантажному ліфті і відвели на невеликий балкончик під самою стелею, де були ще 5 дівчат і хлопців на візках і супроводжуючі. Видно було з висоти пташиного польоту - але зате видно. Яке ж було моє здивування, коли через пару хвилин я виявила, що нас на цьому балкончику замкнули на ключ! Я стала смикати двері, але це було марно - служниця вже пішла", - повідомила вона.
У однієї з глядачок був телефон співробітниці, однак додзвонитися до неї вийшло тільки хвилин через 15.
Свої дії представниця концертного залу пояснила інструкціями.
"Це службове приміщення. Скажіть спасибі, що вам взагалі його виділили", - сказала вона.
Також повідомляється, що адміністрація комплексу не принесла вибачень.
Пізніше представники концертного залу пояснили, що підсобне приміщення було відкрито через п'ять хвилин. Крім того, вони додали, що двері на балкон їм довелося закрити через те, що вихід з нього веде в технічну зону.
У свою чергу люди з обмеженими можливостями не залишили претензій по роботі спорткомплексу і подякували концертному залу за місця з гарним оглядом.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше на концерті в Вільнюсі українські глядачі були обурені матірною вимогою Земфіри прибрати прапори України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?