У Росії виникла масштабна проблема - Кремль вже б'є на сполох
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії виникла масштабна проблема - Кремль вже б'є на сполох

У Росії виникла масштабна проблема - Кремль вже б'є на сполох
Джерело:  online.ua

Росія зіткнулася з новою масштабною проблемою - там вже тиждень стрімко зростає кількість хворих на коронавірус. Добовий приріст хворих знову перевищив 8 тисяч людей вперше з 16 червня. За цим показником Росія посідає четверте місце в світі по захворюваності, поступаючись лише США, Бразилії та Індії. У Кремлі вже б'ють на сполох з цього приводу. Прессекретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков з цього приводу екстрено звернувся до росіян і закликав громадян країни звернути граничну увагу на стрімко зростаючі показники захворюваності і не ігнорувати заходи профілактики. Він уточнив, що ситуацією з коронавірусом стурбований і Путін, який вже завтра, 29 вересня, збирає нараду з цього питання. Росіяни в шоці від того, що відбувається - вони обурені тим, що Кремль, ігноруючи ризики, провів потрібні йому паради і голосування, домігся обнулення Путіна, а тепер "турбується" про здоров'я людей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оперативний штаб РФ по коронавірус.

"Дійсно, зростає кількість інфікованих, це предмет для особливої уваги. Головне - особливої уваги не тільки штабів відповідних, але і громадян, які мають значно підвищити рівень турботи про свою епідеміологічну безпеку і виконувати всі необхідні приписи, будь то масковий режим, рукавички і так далі ", - попередив росіян Пєсков.

Спікер Кремля зазначив, що вже 29 вересня Путін проведе нараду з членами уряду з питання коронавіруса.

Росіяни побоюються, що Путін може знову ввести тотальний карантин, як це було навесні. Вони обурені тим, що Кремль "скасував" коронавірус і знизив показники захворюваності, коли це було потрібно владі, а тепер знову "стурбувався" пандемією.

"Все заздалегідь було вирішено. Це якась гра, умови якої нам невідомі; Потрібно терміново проголосувати за яке-небудь обнулення або провести парад !; А де ваша перша в світі вакцина і фуфломіцін?; Проголосували? Всі встигли? І яка різниця тепер Путіну , яка зараз статистика? Важливо ж було саме проголосувати ....", - коментують росіяни ситуацію.

Важко відзначити, що раніше Путін запевняв росіян, що ситуація з коронавірусом в Росії стабільна і влада тримає її під повним контролем. Незважаючи на погіршення епідеміологічної ситуації, він переконаний, що другої хвилі коронавіруса в Росії вдасться уникнути. Російський глава також регулярно нагадує про створення першої партії вакцини проти коронавируса - Супутник V, якою вже прищепилася його дочка і вже скоро почнуть масово прищеплювати громадян країни. Що важливо розуміти, російську вакцину, якою Путін вирішив масово прищепити росіян від коронавіруса, розкритикували світові експерти в області охорони здоров'я. Вони вважають, що російська вакцина не пройшла всіх необхідних випробувань, тому може бути небезпечна для здоров'я людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, ситуація з коронавірусом в окупованому Криму також критична. Там вже вмирають люди від пневмонії, так як їх відмовляються госпіталізувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?