У Росії висміяли таємницю "російської душі": опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії висміяли таємницю "російської душі": опубліковано фото

У Росії висміяли таємницю "російської душі": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У соцмережах посміялися з розхожого поняття "російської душі", яке іронічно обіграв російський журналіст Євген Левкович.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Євгенія Левковича в Facebook.
"Що є російська душа початку XXI століття?", - запитаєте ви, поправивши пенсне. "А ось", - відповім я. Ні додати, ні відняти. Ні енциклопедій не потрібно, ні праць філософів всяких безглуздих. Все на цій афіші, що висіла в рідному районі. Повний набір. На диво точне потрапляння. Цікаво тільки, Наомі - це Кемпбелл? Втім, вона теж "наш", плоть від плоті", - пише він і публікує фото афіші.
На афіші артиста Андрія Нікольського перераховані гості його виступу, що представляють найрізноманітніші жанри популярної в Росії музики. Це, зокрема, лідер улюбленої групи президента РФ Володимира Путіна "Любе" Микола Расторгуєв, зірка російського шансону Григорій Лепс, поп-співак Філіп Кіркоров, Кубанський козачий хор тощо.



Нагадаємо, користувачі мережі висміяли намальовані бутики, які з'явилися в одному з торгових центрів російського міста Єкатеринбурга.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?