У Росії визнали проблеми з ІДІЛом і найважливішим містом в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії визнали проблеми з ІДІЛом і найважливішим містом в Сирії

У Росії визнали проблеми з ІДІЛом і найважливішим містом в Сирії
Джерело:  online.ua

Бойовики угруповання "Ісламська держава" (ІДІЛ) прорвалися в місто Тадмор (Пальміра) в Сирії, жителі Пальміри евакуйовані.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал Al Jazeera.


При цьому інформації від сирійського командування про те, що урядові сили САР відступили з міста, а контроль над ним встановили бойовики, поки не надходило, відзначає РІА Новини.


У той же час джерело російського агентства повідомило, що жителі Пальміри евакуйовані з міста, а сирійська армія веде запеклі бої з ІДІЛівцями на околицях.


"Після того, як минулої ночі були евакуйовані всі жителі, сирійська армія повністю вийшла з міста Пальміра. Запеклі бої з бойовиками ІД йдуть на околицях міста", - розповів співрозмовник агентства.


Читайте також:  Бойовики ІДІЛ в Сирії збили літак і увійшли в знакове для Росії місто: в мережі іронізують


За його словами, авіація завдає інтенсивні удари по позиціях ІДІЛ. 11 грудня російський Центр примирення ворогуючих сторін в Сирії повідомляв, що авіація Військово-Космічних Сил РФ не завдає ударів по житлових кварталах сирійської Пальміри, на яку наступають бойовики ІДІЛ.


Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики ІДІЛ в Сирії воюють з величезним випередженням російських військ і військ президента Сирії Башара Асада, при цьому на прикладі сирійської Пальміри можна побачити безглуздість всієї нинішньої стратегії САР і РФ, заявив один з ідеологів "Новоросії", російський блогер Анатолій Несміян, який пише під псевдонімом Ель-Мюрид.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?