У Росії визнали, що Путін остаточно стає ізгоєм
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії визнали, що Путін остаточно стає ізгоєм

У Росії визнали, що Путін остаточно стає ізгоєм
Джерело:  Ехо Москви

Російська журналістка Юлія Латиніна вважає, що після бомбардувань, які здійснюють російські військові в сирійському Алеппо, президент РФ Володимир Путін остаточно стане ізгоєм, а з ним і вся країна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".
"Значить, операція з примусу Заходу до любові, очевидно, завершена. Ось, рівно навпаки: після бомбардувань Алеппо Росія ризикує остаточно перетворитися на країну-ізгоя, тому що, ось, фото руїн Алеппо на перших шпальтах газет, західні політики голосно говорять "Гаага! Гаага!". І ось у мене дуже велике побоювання, що те, що зійшло нам з рук і в Грозному, і в Цхінвалі, і навіть в Іловайську, ось, не зійде в регіоні, в якому існує потужна піар-машина", - сказала журналістка.
За її словами, Ізраїль, на відміну від Росії, завдає точкових ударів, проте йому все одно дістається за ці бомбардування.
"Причому, ну, як би, вибачте, це Ізраїлю не сходить з рук. Ізраїлю, який, дійсно, завдає точкові удари. Подивіться, як ця сама піар-машина, яка складається, так би мовити, з подачі ісламістів в ліберальну пресу, як вона його катає. Ви уявляєте, що з нами буде за Алеппо?", - пояснила Латиніна.
Вона також зазначила, що в Росії досить багато мусульман, тож ставати головним ворогом ісламістів для керівництва Кремля небезпечно.
"Друге, Росія вступила у війну з ісламським світом. Все-таки, я нагадую, що головним ворогом ісламістів довго-довго був Захід. Ось, власне, вибухи в аеропорту Завентем, вантажівки на набережній в Ніцці. Після того, що відбувається в Алеппо, головним ворогом ісламістів стає Росія. А у нас розпалася правоохоронна система, у нас висока частка мусульманського населення. Ось, стратегічні наслідки цього просто неможливо передбачити", - сказала журналістка.
"Фактично в світі йде Четверта світова війна, вона йде між ісламськими екстремістами і Заходом, і російське керівництво чомусь нас в цю війну втягло", - резюмувала вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 2 жовтня армія президента Сирії Башара Асада, який є союзником лідера РФ Володимира Путіна, скинула на місто Растан запальні бомби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?