У Росії водій вантажівки розбив 19 автівок: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії водій вантажівки розбив 19 автівок: з'явилися фото

У Росії водій вантажівки розбив 19 автівок: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У російському місті Владивосток водій вантажівки скоїв ДТП із 19 автівками, внаслідок аварії постраждала 10-річна дитина.

Про повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт МВС Росії по Приморському краю.

"Сьогодні о 14.40 в районі будинку номер 44 по вулиці Алеутська водій автомашини "Ніссан Дизель", рухаючись в напрямку залізничного вокзалу Владивостока, при гальмуванні перед світлофором, не впорався з керуванням, що призвело до відмови гальмівної системи. В результаті ДТП вантажівка зіткнулася з 19 автомашинами", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Дніпропетровщині маршрутка з пасажирами в'їхала у вантажівку: постраждало 7 осіб, з'явилося відео

У результаті аварії постраждав 10-річний пасажир Toyota Chaser, якого доставили до травмпункту.

"Дитина перебувала на задньому пасажирському сидінні, був пристебнутий штатним ременем безпеки. Потерпілий доставлений до травмпункту бригадою швидкої медичної допомоги", - сказано в повідомленні.
Водій вантажівки, 36-річний чоловік, направлений для проходження огляду на стан сп'яніння. Стосовно нього складено адміністративний матеріал за частиною 2 статті 12.5 КоАП РФ (Керування транспортним засобом з завідомо несправною гальмівною системою).

У 2017 році водія вже притягували до відповідальності за перевищення допустимої швидкості руху.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Владивостоці п’яний підліток за кермом Toyota Crown на Великдень здійснив ДТП з 11 авто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?