У Росії вже обговорюють, як їх війська братимуть українські міста
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії вже обговорюють, як їх війська братимуть українські міста

У Росії вже обговорюють, як їх війська братимуть українські міста

Колишній так званий "міністр закордонних справ ДНР" Олександр Кофман і український політолог Ростислав Іщенко, який втік до Росії, в ефірі російського пропагандистського каналу поміркували про захоплення українських міст.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Сергія Запорізького.
У програмі "Вечір з Володимиром Соловйовим" на каналі "Росія-1" Іщенко заявив, що посилати російську піхоту в великі українські міста не варто.
"А що якщо ці придурки закриються в великих містах? Тоді нам посилати піхоту на забій? Це величезні втрати для російської армії", - сказав він.
Читайте також: Українцю влаштували скандал на росТБ через катастрофу літака: з'явилися фото і відео
Російський пропагандист Соловйов у відповідь на це навів приклад сирійського Алеппо, який російські військові зруйнували швидко.
"Алеппо взяли порівняно швидко. І там так навчилися вирішувати завдання! І армія ДНР навчилася воювати в містах. Не треба хвилюватися. Народ України за них воювати не піде", - зазначив ведучий.
У свою чергу колишній так званий "міністр закордонних справ ДНР" заявив, що українські військові здадуть міста бойовикам.
"Я не вірю, а я знаю, що як тільки наші війська підходять до будь-якого міста, українська армія його завжди залишає. Це факт", - сказав Кофман.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в ток-шоу відомого російського пропагандиста Володимира Соловйова взяв участь екс-міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, який переховується від українських правоохоронних органів в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?