У Росії вже заговорили про "прокляття мумії" для Клінтон
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії вже заговорили про "прокляття мумії" для Клінтон

У Росії вже заговорили про "прокляття мумії" для Клінтон
Джерело:  РІА Новини

У Росії пригадали, як нинішня учасниця президентських виборів в США, Хілларі Клінтон, майже 20 років тому відвідала музей в Новосибірську, і заговорили про «прокляття мумії» для неї.
ВИБОРИ В США-2016: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Так в Росії нагадали, що в 1997 році Хілларі Клінтон, яка тоді була першою леді США, під час візиту до Новосибірська відвідала місцеве Академмістечко і музей Інституту археології та етнографії Сибірського відділення Російської академії наук.
"Хілларі Клінтон з археологами В'ячеславом Молодіним і Наталією Полосьмак оглядають мумію Укокської принцеси, Новосибірськ, Академмістечко, 16 листопада 1997. Цікаво, принесе знайомство з принцесою удачу Хілларі сьогодні ввечері чи стане для неї прокляттям?" - йдеться на офіційній сторінці музею в соціальних мережах.
Варто відзначити, що мумія стародавньої жінки, яку пізніше назвали "алтайською принцесою" і "принцесою Укока", була знайдена в 1993 році, в кургані скіфських часів на Алтайському плато Укок, біля кордону з Монголією.
Вік мумії оцінюється більш ніж в 2,5 тисячі років, її вважають одним з найважливіших відкриттів археології останнього часу.
Як повідомляв ONLINE.UA, кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп переміг за результатами голосування на трьох виборчих дільницях у штаті Нью-Гемпшир, відірвавшись від кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон на 7 голосів в рамках президентських виборів в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?