У Росії вже з'явився бажаючий виступити на Євробаченні в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії вже з'явився бажаючий виступити на Євробаченні в Україні

У Росії вже з'явився бажаючий виступити на Євробаченні в Україні
Джерело:  ТСН

Російська співачка з українським корінням Наташа Корольова заявила, що хоче виступити на Євробаченні-2017, яке пройде в Україні, але боїться, що не пройде за віком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
"Ех, була б я років на десять молодше... Яка б я була щаслива виступити на конкурсі Євробачення в Україні, щоб, будучи корінною українкою, представляти Росію для відродження тисячолітньої дружби і любові між нашими братніми народами!" - написала в соцмережі Корольова.
Також артистка підтримала Джамалу і привітала Україну з перемогою в Євробаченні.
Артистка розмістила в своєму мікроблозі фрагмент кліпу з піснею "1944", в поясненні до якого висловила свою позицію. До слова, зірка виступила режисером і монтажером цієї роботи і навіть завдяки відео потрапила на навчання в США.
"О, Євробачення! Цей відеоролик на пісню Джамали я зняла в лютому і відправила в New York Film Academy як свою творчу роботу режисера, оператора і монтажера в одній особі!!! Як несподівано для всієї Європи перемогла складна не зовсім форматна пісня Джамали, так несподівано для мене самої мене запросили пройти навчання в цьому престижному виші!!!!! Друзі, я хочу сказати всім нам, у мистецтва немає кордонів, немає ворожнечі і не може бути агресивного протистояння!!! Цього року Євробачення подарувало світові багато сильних виконавців і пісень. У мене в фаворитах були Вірменія, Австралія, Австрія, Грузія, Україна і, звичайно, Росія!!! Дуже гідний номер представив Сергій Лазарєв на чолі з Філіпом Кіркоровим, але переможців не судять! Вітаємо Росію з перемогою в голосуванні телеглядачів і Джамалу з перемогою в найбільш значущому музичному конкурсі!" - зазначила зірка і виклала відео з піснею Джамали.


Нагадаємо, представниця України Джамала перемогла в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, в мережі опублікований текст пісні "1944", з якою Джамала перемогла на конкурсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?