У Росії взяли на озброєння нову пропаганду про Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії взяли на озброєння нову пропаганду про Україну

У Росії взяли на озброєння нову пропаганду про Україну
Джерело:  online.ua

У Інформаційних військах України, які є проектом очолюваного Юрієм Стецем Міністерства інформаційної політики, відзначили, що росіяни взяли на озброєння нову пропаганду щодо України з  резонансної статті олігарха Віктора Пінчука.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter ІнфоВійська України.
Нагадаємо, Пінчук у своїй статті на Wall Street Journal заявив, що Україна повинна пожертвувати анексованим Кримом заради миру з Росією, а також погодитися на заморожування конфлікту на Донбасі.
Тепер росЗМІ поширюють пропаганду, що Україна хоче подружитися з РФ.
"Як бачимо, на Україні позначилися ознаки формування суспільного запиту на примирення з Росією і врегулювання ситуації, що склалася. Причому тих, кого не влаштовує позиція Києва, все більше, і їхні голоси можна почути все голосніше. Навряд чи стаття Пінчука в The Wall Street Journal - його особиста ініціатива. Швидше за все, він висловив думку цілої групи українських політиків і бізнесменів, які в силу зрозумілих причин поки не можуть висловитися відкрито. Однак вони дають чіткий сигнал Заходу: ми є і готові діяти в рамках зазначеного сценарію. Підтримка у Пінчука поки невидима, але досить вагома. У країні зріє свого роду переворот, і це безперечно погані новини для табору Порошенка", - цитує російські ЗМІ радник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін.
"Рашисти зовсім упоролись! Виявляється, що "українці хочуть дружити з РФ, але Порошенко заважає". Ватники, реакція українців на загибель борта МО РФ ідеально описує ставлення до вас!", - прокоментували в Інформаційних військах.




Як повідомляв ONLINE.UA,

в Міністерстві оборони назвали фейком інформацію про нібито захоплення бойовиками українських військових під Донецьком, поширену російськими пропагандистськими телеканалами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?