поховали двісті кілограмів салату "Цезар", який приївся. Все відбувалося з катафалком, оркестром і більш ніж півтисячною, одягненою у все чорне, процесією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на
.
Всього півгодини знадобилося шеф-кухарям різних ресторанів, які з'їхалися на гастрономічний фестиваль в Красную Поляну, щоб накришити на одне величезне деко інгредієнти популярної страви - смажених курочок, помідорчики черрі, свіжий пармезан, перепелині яйця. Заправити все це добро спеціальним соусом, скропити лимончиком, а потім без краплі жалю звалити два центнери готового кулінарного шедевра в зроблену за особливим замовленням труну.
"Таку акцію ми провели вперше. Її головна ідея - позбавлення від страв, які багатьом вже просто-напросто приїлися. Розумієте, «Цезар» останнім часом став дуже «затертим», його замовляють, часом не замислюючись про те, що це якась окрема страва, що має свій неповторний смак і історію", - розповіли в прес-службі гастрономічного фестивалю.
Народ, який брав участь в траурно-гастрономічній церемонії, біля краю могили навіть клятву дав - ніколи не їсти і не готувати салат, що пішов у небуття.
На місці «заспокоєння» двохсот кілограмів недешевих продуктів організатори фестивалю встановили пам'ятник. Височіє він на одному з гірських схилів. За інформацією прес-служби фестивалю, в подальшому тут з'являться і інші могили, в яких будуть поховані інші набридлі гурманам страви. У якій кількості їх відправлятимуть на той світ поки, щоправда, не повідомляється. Так само як і які написи висічуть на каменях.
У мережі вже встигли обговорити процесію.
"Запаси на чорний день.Головне не забути, де закопали, де закатали", - пише 7_Окно Овертона.