У Росії з труною і музикою поховали салат: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії з труною і музикою поховали салат: з'явилися фото

У Росії з труною і музикою поховали салат: з'явилися фото

У російськомму місті Сочі

поховали двісті кілограмів салату "Цезар", який приївся. Все відбувалося з катафалком, оркестром і більш ніж півтисячною, одягненою у все чорне, процесією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Комсомольську правду

.


Всього півгодини знадобилося шеф-кухарям різних ресторанів, які з'їхалися на гастрономічний фестиваль в Красную Поляну, щоб накришити на одне величезне деко інгредієнти популярної страви - смажених курочок, помідорчики черрі, свіжий пармезан, перепелині яйця. Заправити все це добро спеціальним соусом, скропити лимончиком, а потім без краплі жалю звалити два центнери готового кулінарного шедевра в зроблену за особливим замовленням труну.


"Таку акцію ми провели вперше. Її головна ідея - позбавлення від страв, які багатьом вже просто-напросто приїлися. Розумієте, «Цезар» останнім часом став дуже «затертим», його замовляють, часом не замислюючись про те, що це якась окрема страва, що має свій неповторний смак і історію", - розповіли в прес-службі гастрономічного фестивалю.


Народ, який брав участь в траурно-гастрономічній церемонії, біля краю могили навіть клятву дав - ніколи не їсти і не готувати салат, що пішов у небуття.


На місці «заспокоєння» двохсот кілограмів недешевих продуктів організатори фестивалю встановили пам'ятник. Височіє він на одному з гірських схилів. За інформацією прес-служби фестивалю, в подальшому тут з'являться і інші могили, в яких будуть поховані інші набридлі гурманам страви. У якій кількості їх відправлятимуть на той світ поки, щоправда, не повідомляється. Так само як і які написи висічуть на каменях.


У мережі вже встигли обговорити процесію.




"Запаси на чорний день.Головне не забути, де закопали, де закатали", - пише 7_Окно Овертона.



Нагадаємо, користувачі соцмереж безжально висміяли заяву Генпрокурора РФ Юрія Чайки про те, що прихильники "Правого сектора" намагалися організувати державний переворот в Росії.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?