У Росії за годину сталося три землетруси
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії за годину сталося три землетруси

У Росії за годину сталося три землетруси
Джерело:  online.ua

Біля Командорських островів (Камчатський край, Росія) в Беринговому морі 25 січня за годину сталося три землетруси.

Як передає ONLINE.UA, про це повідомляє російський Інтерфакс.

Читайте також: У Японії стався масштабний землетрус: опубліковано відео
За даними Камчатського філії Геофізичної служби Російської академії наук, перші два землетруси були магнітудою 6,2 і 5,0. Магнітуда третього склала 4,9.

Епіцентр третього землетрусу знаходився в акваторії Берингової моря на глибині 37 км в 18 км від села Нікольське, розташованого на острові Беринга.

Як повідомив представник РАН, зараз біля острова Беринга реєструється багато землетрусів, але ці три - найбільш сильні, їх магнітуда перевищує 4,5.

У свою чергу в Головному управлінні МНС Росії по Камчатському краю відзначили, що дані про те, відчувався чи третій землетрус у Нікольському, до відомства не надходили.

В результаті всіх трьох землетрусів жертв і руйнувань немає, загроза цунамі не оголошувалася.

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 листопада 2017 року на кордоні Ірану та Іраку стався сильний землетрус, внаслідок якого загинуло понад 350 осіб, ще тисячі постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?