У Росії заблоковано месенджер Viber
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії заблоковано месенджер Viber

У Росії заблоковано месенджер Viber
Джерело:  online.ua

Один з найбільш популярних у світі месенджерів Viber повідомив, що в Російській Федерації заблокувано доступ до серверів, якими він користується, через що з'явилися проблеми при підключенні до сервісу на території усієї країни.

Про це компанія повідомила в Twitter, передає ONLINE.UA.

"На даному етапі ми не розуміємо причини цього рішення. Повторимося: користувачі Viber страждають від рішення, не пов'язаного з Viber безпосередньо", - зазначили представники месенджера і підкреслили, що наразі намагаються вирішити проблему з доступом.

Сервіс Down Detector, що відстежує роботу сайтів, показав, що проблеми з доступом виникли у жителів всієї європейської частини РФ. У майже половини користувачів спостерігається відсутність підключення, більше 30% людей не можуть відправляти повідомлення, ще у 20% є проблеми з авторизацією.

Нагадаємо, 13 квітня Таганський суд Москви ухвалив рішення про обмеження доступу до месенджера Telegram в Росії. 17 квітня заблокованими виявили мільйони адрес Amazon і Google, послуги яких Telegram використовує для обходу блокування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у Росії суд "скасував" рішення про блокування Telegram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?