У Росії заборонили пряники зі знаменитою фразою Медведєва: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії заборонили пряники зі знаменитою фразою Медведєва: опубліковано фото

У Росії заборонили пряники зі знаменитою фразою Медведєва: опубліковано фото
Джерело:  FlashSiberia

У Росії бурятським кондитерам заборонили випуск пряників з цитатою прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва на адресу кримських пенсіонерів «грошей немає, але ви тримайтеся!».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на новину FlashSiberia, який посилається на власні джерела.
«З ними вже поспілкувалися, випуск пряників припинений», - розповіло джерело.
У свою чергу, журналіст Аркадій Зарубін в своєму Facebook заявив, що в компанії не називають причин, за якими припинили випуск пряників, і запевнили, що планують «перечекати трохи».
Про початок виробництва пряників із цитатою Медведєва Зарубін повідомив напередодні. За його словами, покупці відразу ж вишикувалися в чергу за ними, їх «вже відвезли в подарунок по містах і селах Росії».
На виріб була нанесена фраза «Грошей немає, але ви тримайтеся!», яку прем'єр виголосив під час візиту до окупованого Криму.
Як повідомляв ONLINE.UA, в травні кримські пенсіонери поставили запитання Дмитру Медведєву про збільшення пенсій, а у відповідь прем'єр РФ заявив, що коштів на індексацію в бюджеті немає, і побажав їм «триматися», «всього доброго», «гарного настрою і здоров'я».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?