У Росії загадково загинув депутат від партії Путіна - знайдено передсмертні записки
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії загадково загинув депутат від партії Путіна - знайдено передсмертні записки

У Росії загадково загинув депутат від партії Путіна - знайдено передсмертні записки
Джерело:  online.ua

В Росії знайшли мертвим заступника голови парламенту Красноярського краю РФ та депутата від партії "Єдина Росія" Олексія Клешка - у його квартирі та на робочому місці виявили передсмертні записки, передає ONLINE.UA з посиланням на "Интерфакс".

На даний момент обставини загибелі російського політика не з'ясували. Однак одна з версій загибелі Клешка – падіння з балкона своєї квартири.

"Тіло депутата, заступника голови Законодавчих зборів Олексія Клешка виявлено сьогодні вранці біля свого будинку. Обставини загибелі поки невідомі", - сказано в повідомленні.

Офіційна представниця Головного слідчого управління СКР по краю Ольга Шаманська повідомила, що у квартирі та на робочому місці Клешка слідчі знайшли кілька передсмертних записок.

"Кілька записок знайдено в будинку Клешка і в його робочому кабінеті. Що в цих записках – поки говорити не можемо. Одна з основних версій смерті, яку зараз розглядають слідчі – добровільний відхід з життя",
– розповіла вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, після смерті президента Росії Володимира Путіна до влади в країні прийде нова людина, яка буде продовжувати окупаційну політику, оскільки таким є запит російського суспільства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?